سفارش تبلیغ
صبا ویژن

السلام علیک یاامیرالمومنین
 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

 همسر شهید شهریاری اظهار داشت: آیت‌الله جوادی آملی در مراسم چهلم همسرم در اطلاعیه‌ای اعلام داشتند "همسر و خانواده شهید شهریاری مطمئن باشند که وی در روح و ریحان است. اگر با دو دست پر به بارگاه الهی راه یافت، نه تنها مشکل خودش را حل می‌‌کند بلکه مشکل دیگران را هم برطرف می‌‌کند و از دیگران شفاعت خواهد کرد

 
 

 

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، بهجت قاسمی همسر شهید مجید شهریاری استاد برجسته فیزیک هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی در دیدار مسئولان جهاد دانشگاهی بعدازظهر روز دوشنبه در منزل شهید شهریاری برگزار شد با قدردانی از حضور مسئولان جهاد دانشگاهی گفت:‌ من هم عضو جهاد دانشگاهی هستم و اطلاع دارم که کار و فعالیت در این نهاد مقدس بسیار زیاد است اما لطف داشتید و در منزل شهید شهریاری حضور یافتید.

وی با اشاره به اینکه من و شهید شهریاری خود را از اعضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌دانیم، افزود: زمانی وارد دانشگاه صنعتی امیرکبیر شدم که به تازگی دوره کارشناسی خود را به اتمام رسانده بودم و هنوز شهید شهریاری را نمی‌شناختم.

قاسمی خاطرنشان کرد: چند سالی را در دانشگاه صنعتی امیرکبیر حضور داشتم و بالاخره در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی هسته‌ای از دانشگاه صنعتی شریف قبول شدم و در این دانشگاه بود که با شهید شهریاری آشنا شدم.

این استاد دانشگاه در ادامه تصریح کرد: شهید شهریاری دانشجوی نمونه و به قولی تاپ دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه صنعتی شریف بود.

وی در ادامه گفت: شهید شهریاری را در ابتدا در ترم اول تحصیل خود دیدم و همیشه وی در سایت دانشگاه حضور داشت و به قولی مرجع دانشگاه و دانشجویان بود.

همسر شهید شهریاری در ادامه تصریح کرد:‌ همسرم فردی آرام و ساکت بود و دائماً با دانشجویان در مباحث علمی به بحث می‌پرداخت و اساتید دانشگاه صنعتی شریف بسیار وی را دوست داشتند.

قاسمی اظهار داشت: در ترم دوم تحصیلی خود کرسی درسی برپا داشت تا در این کلاس بیشتر با شهید شهریاری آشنا شدم
این استاد دانشگاه بیان داشت: شهید شهریاری ترک‌زبان بود و کلاس درسی که با وی داشتم در هنگام تدریس با لهجه شیرین ترکی سخن می‌گفت که البته پس از ازدواج با وی گفتم "باید یا ترکی صحبت کنی و یا کاملاً فارسی نمی‌شود هر دو زبان را با هم مختلط کنی. "

همسر شهید شهریاری خاطرنشان کرد: مراسم ازدواج من و شهید شهریاری در سلف‌سرویس اساتید دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد که به نظرم اکنون این محل به یک محل اداری تبدیل شده است و به یاد دارم که پس از آن با لباس عروس به خوابگاه رفتیم و زندگی بی‌تکلف خود را آغاز کردیم.

قاسمی تأکید کرد: شهید شهریاری از نظر رفتاری بسیار نمونه بود و فردی بسیار متشرع بود. در کلاس درس سن و سال من از بقیه دانشجویان بیشتر بود و در آن حین کارمند دانشگاه صنعتی امیرکبیر هم بودم و دانشجویان جوانتر از متشرع بودن شهید شهریاری بسیار تعریف و تمجید می‌کردند و این امر باعث می‌شد تا وی را بیشتر بشناسم.

این استاد دانشگاه گفت: پس از ازدواج با شهید شهریاری عمق رفتار نمونه و متشرع بودنش را در زندگی شخصی خودمان دیدم و نماز شب‌ خواندن همسرم را دیدم. در شب اول ازدواج‌مان سجاده نماز شب شهید شهریاری پهن بود.

قاسمی اظهار داشت: شهید شهریاری بسیار مبادی اخلاق بود و ادب،‌نگاه، صحبت، رفتار و تقدم سلام وی همیشه زبان‌زد بود.

همسر شهید شهریاری در ادامه بیان داشت: در زمانی که قرار بود تز خود را ارائه دهم تا ساعت 22 یا 23 در خارج از منزل حضور داشتم و وی در این برهه فعالیت‌های منزل نیز کمک می‌کرد.

این استاد دانشگاه به بیان خاطره‌‌ای از شهید شهریاری پرداخت و گفت:‌ یادم هست برای انجام کاری به کرج رفته بودم با شهید شهریاری تماس گرفتم و به وی گفتم برای فرزندان‌مان غذا درست کن که وی بدون ریختن روغن و نمک برای فرزندان نیمرو درست کرده بود.

قاسمی تصریح کرد: سالهایی که با شهید شهریاری زندگی کردم بسیار مرا رعایت می‌کرد و به جرأت می‌توانم بگویم لقمه غیر حلالی وارد زندگی‌ ما نشد.

وی با بیان اینکه شهید شهریاری در کار علمی خود بسیار جدی بود، خاطرنشان کرد: شهید شهریاری هنگامی که می‌خواست تز کارشناسی ارشد خود را ارائه دهد استادش فکر می‌کرد چون وی شهریاری است و همه اساتید و دانشگاهیان وی را حمایت می‌کنند شاید تز مناسبی را ارائه ندهد اما شهید شهریاری تز درسی خود را بسیار قوی ارائه داد و این استاد بسیار متعجب بود.

قاسمی با تأکید براینکه شهید شهریاری علاقه داشت آنچه را که فرا گرفته به همه منتقل کند، تصریح کرد: شهید شهریاری بارها تا ساعت یک تا دو نیمه‌شب در خارج از منزل و هنگامی که از وی می‌پرسیدم کجا بودی؟ می‌گفت تز درسی یکی از دوستان به مشکلی برخورده بود و در سایت کامپیوتری دانشگاه برای رفع این مشکل حضور داشتم.

وی افزود: شهید شهریاری به دانشجویان خود بسیار کمک می‌کرد و وقت می‌گذاشت که در این خصوص به وی می‌گفتم وقت خودم را حلالت می‌کنم اما باید برای فرزندانمان وقت صرف کنیم.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه همسرم با دانشجویان خود بسیار صمیمی بود، اظهار داشت: در دانشگاه صنعتی امیرکبیر درگیری‌های داخلی وجود داشت که شهید شهریاری به من می‌گفت نمی‌توانم در دانشگاه امیرکبیر فعالیت کنم و در این زمان رشته مهندسی هسته‌ای در دانشگاه شهید بهشتی راه‌اندازی شد و با تقاضایی که این دانشگاه از شهید شهریاری برای حضور در این دانشگاه داشت وی با اشتیاق فراوان به این دانشگاه رفت و من نیز از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به دانشگاه شهید بهشتی انتقالی گرفتم.

همسر شهید شهریاری با تأکید براینکه همسرم با دانشجویان و همکاران خود رابطه صمیمی داشت و آنان را همانند خانواده خود می‌دانست، گفت: شهید شهریاری در کلاس‌های درس خود بسیار جدی بود اما در خارج از کلاس درس حتی به مشکلات شخصی دانشجویان نیز رسیدگی می‌کرد.

قاسمی تأکید کرد:‌ شهید شهریاری به دانشجویان خود HOME WORK داده بود تا کد MCMP را کاملاً یاد بگیرند و دانشجویان وی اکنون در فراگیری این کد کاملاً وارد هستند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه شهید شهریاری در بحث هسته‌ای کشورمان واقعاً طراز اول بود، خاطرنشان کرد: اساتید بسیاری در این حوزه مشغول تدریس بودند اما تنها در یک زمینه تخصص دارند. در دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی چند گروه درسی وجود دارد و تنها استادی که در هر چهار رشته تدریس می‌کرد شهید شهریاری بود.

همسر شهید شهریاری با بیان اینکه همسرم در انجام واجبات و ترک محرمات نیز به اندازه‌ جدیت در مسائل علمی جدی بود خاطرنشان کرد: شهید شهریاری حتی در برخی عروسی‌ها حضور پیدا نمی‌کرد و با کسی هم تعارف نداشت. می‌گفت "وقتی قرار است حلالی حرام شود در آن محل حضور پیدا نمی‌کنم ".

قاسمی با اشاره به اینکه همسرم بسیار مراقبت می‌کرد تا حلال را حرام نکند تأکید کرد: شهید شهریاری مطالعه تفسیر قرآن را هرگز رها نمی‌کرد و تفسیر آیت‌الله جوادی آملی را به صورت کتاب و نرم‌افزار همیشه همراه خود داشت. در خانه بخش‌هایی از تفسیر قرآن را به من و فرزندان بیان می‌کرد و همچنین ارادت خاصی به حافظ داشت.

وی افزود: شهید شهریاری شعرهای حافظ را می‌خواند و آرام‌آرام اشک می‌ریخت. برخی اوقات روبروی من می‌نشست و شعر می‌خواند و نمی‌دانم در این اشعار چه می‌دید که اشک می‌ریخت.

قاسمی تأکید کرد:‌ به نظرم این قانون الهی بود که همسرم شهید شود و واقعاً لیاقت وی شهادت بود. و به این دلیل است که خداوند صبر عظیمی به من داده است.

همسر شهید شهریاری اظهار داشت: آیت‌الله جوادی آملی در مراسم چهلم همسرم در اطلاعیه‌ای اعلام داشتند "همسر و خانواده شهید شهریاری مطمئن باشند که وی در روح و ریحان است. اگر با دو دست پر به بارگاه الهی راه یافت، نه تنها مشکل خودش را حل می‌‌کند بلکه مشکل دیگران را هم برطرف می‌‌کند و از دیگران شفاعت خواهد کرد. "

وی افزود: آیت‌الله جوادی آملی شخصیت کمی نیست و طی چند سال اخیر با ایشان حشر و نشر داشتیم و به صورت خانوادگی خدمت ایشان می‌رسیدیم.

قاسمی با بیان اینکه یقین دارم جایی که اکنون دکتر شهریاری است بسیار خوب است و به منزل خود نیز نظر دارد، گفت:‌ از دو یا سه روز پیش از حادثه تا آخرین لحظاتی که با همسرم بودم ارتباط عاطفی بسیاری بین ما برقرار شده بود.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: اگر آرامش درونی من نبود فکر می‌کنم نمی‌توانستم دوری شهید شهریاری را تحمل کنم و باید باور داشته باشید که حضورش را در منزل حس می‌کنم.

همسر شهید شهریاری تصریح کرد: شهید شهریاری به من و فرزندانم حتی اکنون که به شهادت رسیده آرامش می‌دهد و باید این نکته را توجه داشت که خداوند توفیق داد که به عنوان همسر در کنارش بودم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: شهید شهریاری از نظر روحی بسیار به من نزدیک بود و در همه موارد زندگی با یکدیگر مشورت می‌کردیم. امیدوارم همسرم در پیشگاه خداوند متعال ما را از یاد نبرد و شفیع ما باشد.

منبع: http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8910271583

 


[ چهارشنبه 89/10/29 ] [ 1:58 عصر ] [ Mohajer 145 ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By SibTheme :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 132
بازدید دیروز: 13
کل بازدیدها: 372199